ÜDVÖZÖLJÜK A SAINT AUDIO STÚDIÓ HONLAPJÁN!

??PostHeaderIcon?? Az MTV1 műsorán bemutatásra került a Hajónapló c. tv-sorozat utolsó része,

2010. január 28.

Hajónapló c. tv-sorozat

Az MTV1 műsorán bemutatásra került a Hajónapló c. tv-sorozat utolsó része, a "Te országod" Hajdu Szabolcs rendezésében. A sorozat 11 részének hangi utómunkája készült nálunk, ill. a Május 1. Stúdió kooprodukciójában. Hangmérnökei Balázs Gábor, Dévényi Tamás és Zányi Tamás voltak, a helyszíni hangokat pedig jórészt Komlódi Gábor kolléga rögzítette.

http://videotar.mtv.hu/Kategoriak/Hajonaplo.aspx

 

??PostHeaderIcon?? Befejező szakaszába érkezett Nemes Jeles László "Az úr elköszön" c. Kisjátékfilmje

2010. január 20.

Befejező szakaszába érkezett Nemes Jeles László "Az úr elköszön" c. Kisjátékfilmje

 

 

A hangvágás, utószinkron, zörejezés és sound design után befejező szakaszába érkezett Nemes Jeles László "Az úr elköszön" c. Kisjátékfilmje. A Dolby Digital befejező keverés ma este kezdődik a Mafilm Audio-ban. Hangmérnök: Zányi Tamás. A filmet a 41. Magyar Filmszemlén, február 5-én mutatják be a K9 szekcióban.

http://mediawavefestival.hu/index.php?modul=filmek&kod=5862&ed=2012-04-01&kategoria=332&nyelv=hun

 
2010. január 18.

"Team Building" DTS Digital 5.1-es keverése"

Befejeződött Almási Réka első nagyfilmjének, a "Team Building" című alkotásnak DTS Digital 5.1-es keverése. A hangmérnök Zányi Tamás, munkatársai pedig Dévényi Tamás és Komlódi Gábor hangasszisztensek voltak. A film zeneszerzője Tóth Péter, a zenei felvételeket pedig társstúdiónk, a Classic-Sound készítette. Bemutató a 41. Magyar Filmszemlén, február 6-án a MOM Mozi 1. termében.

http://www.port.hu/team_building/pls/fi/films.film_page?i_film_id=107971